instagram  facebook

fAQS

Startbewijs/ aanmeldbalie: 
Bij de startlocatie ontvang je bij aanmelding van je e ticket (vergeet deze niet mee te nemen!)  een polsbandje.De startlocatie kunt u vinden op het Eemplein in Amersfoort

Startgroepen:
Er wordt gelopen in startgroepen van 50 tot 60 deelnemers. Tussen elke groep zit 5 tot minuten tussen.

Polsbandje: 
Je polsbandje is  je ‘toegangstickets’ voor de run. Zorg dat je deze op doet nadatje het in ontvangst hebt genomen. Op het gehele terrein zal worden aangegeven waar de inschrijving en de start plaatsvindt. Vijf minuten voor de start van elke race wordt een omroep gedaan.  

Medaille:
Na afloop van de run ontvang je een medaille

Kledingadvies:
 De voorkeur gaat naar een (oude) T-shirt/trui.
 Kleed je naar de temperatuur, bij koud weer is het aan te raden om een thermoshirt onder uw gewone shirt of trui aan te doen. 
 Sportschoenen                                                                           

Weerbericht: 
Wij doen er alles aan om het evenement te laten doorgaan. Echter extreem weer kan ervoor zorgen dat het evenement moet worden aangepast/geannuleerd. Houd, voor updates, Facebook pagina of twitter goed in de gaten!

Kleedkamer: 
Er zijn twee omkleedtenten op het terrein. Er is dus gelegenheid je om te kleden maar het zou fijn zijn als je voor de loop kleding al aanhebt. In deze tenten kunnen geen spullen achtergelaten worden. Hier voor heeft u de mogelijkheid om u spullen op te bergen in de kluisjes. Let op de organisatie stelt zich niet verantwoordelijk voor het kwijtraken of beschadigen van waardevolle spullen.

Douches: 
Wij beschikken niet over douches, let op dat je een extra set kleding meeneemt en babydoekjes om je gezicht schoon te kunnen maken. Er kan op de dag zelf wel worden afgespoeld met de waterslang.

Toiletten:
Op het terrein zijn verschillende dixies aanwezig.

Spelregels
 Voornaamste gedachte is having fun
 Help elkaar de kilometers door te komen
 Respect voor andere deelnemers en onze vrijwilligers/materialen
 Deelname is op eigen verantwoordelijkheid
 Wandelen is toegestaan
 Meedoen is belangrijker dan winnen

 

Sponsors

logoehealth    twins2

Opkomende event en activiteiten         

logop2m